Monday, 11 December 2017

Jahitan Butik Kilang vs Jahitan Kilang

Nak jahit kualiti butik kilang 
ataupun nak jahit kualiti kilang ???

2 kualiti yang berbeza..
Dan harga pun tak sama..

Jadi bila nak survey harga, 
pastikan juga kita tahu kualiti apa yang kita mahukan..

Jangan nanti menangis tepi meja sebab kualiti jahitan tidak seperti yang diinginkan.

Jemput datang ke tempat kami..

☛ Mohon tel kami untuk temujanji 03-5103 8583

☛ Nak cepat, tanya sahaja di wasap..
☛ http://www.wasap.my/+6010-9285344

☛ Mohon pm atau email ke blackredsec28@gmail.com

Nak jahit kualiti camana pun boleh juga..
pelanggan bayar kami buat ikut harga..

Best kan!







Friday, 17 November 2017

Mencari Tukang Jahit Pukal Berkualiti ???





Cari tukang jahit pukal berkualiti???
Kami lah tempat nya..

Jemput datang!

☛ Mohon tel kami untuk temujanji 03-5103 8583

☛ Nak cepat, tanya sahaja di wasap..
☛ http://www.wasap.my/+6010-9285344

☛ Mohon pm atau email ke blackredsec28@gmail.com

Kami jahit kualiti butik kilang.
Kualiti adalah jaminan kami!

Jemput datang ya.

Kami tunggu ya!!!

Friday, 3 November 2017

Buat Jenama Sendiri



Jom buat brand sendiri..


Kita suka berniaga fesyen ala glamour gitu kan rasanya, 
tapi ada banyak isu la pula terkadang tu..

✘ Jual brand orang
✘ Selalu tak ada stok
✘ Harga tak menentu
✘ Pilih kasih diantara agen
✘ Kena bayar dulu baru dapat barang
✘ Duit kita sudah tiada nilai kepada mereka…
✘ Sudah penat kerana perkara remeh-temeh begini..

✔ Apa kata buat brand sendiri..

Kami menawarkan tempahan jahitan untuk harga pukal dengan minima 20pasang sahaja..

Nak jahit tudung, baju, seluar dan apa sahaja..

Semua boleh !!!

✔ Bawa design
✔ Bawa sample 
✔ Bawa material

Tak ada sample?
tak mengapa !!!!

✔ Para pekerja kami adalah mereka yang berkelulusan 
Fashion Textile juga amat terlatih.

✔ Mereka mampu memberi khidmat nasihat seperti design dan material yang lebih sesuai.

➽ Apa tunggu lagi
➽ Apa tangguh-tangguh lagi
➽ Kita buat brand sendiri

✔ Kita punya kita control!!!

Masa itu EMAS

Jom !
Jom !! 
Jom !!!

☛ Mohon tel kami untuk temujanji 03-5103 8583

☛ Nak cepat, tanya sahaja di wasap..
☛ http://www.wasap.my/+6010-9285344

☛ Mohon pm atau email ke blackredsec28@gmail.com

Kami jahit kualiti butik kilang.

Kualiti adalah jaminan kami!

Jemput datang ya.

Kami tunggu ya!!!

Wednesday, 1 November 2017

Jom Buat Brand Sendiri



Jom buat brand sendiri..

Kita suka berniaga fesyen ala glamour gitu kan rasanya,
tapi ada banyak isu la pula terkadang tu..

✘ Jual brand orang
✘ Selalu tak ada stok
✘ Harga tak menentu
✘ Pilih kasih diantara agen
✘ Kena bayar dulu baru dapat barang
✘ Duit kita sudah tiada nilai kepada mereka…
✘ Sudah penat kerana perkara remeh-temeh begini..

Apa kata buat brand sendiri..

Kami menawarkan tempahan jahitan untuk harga pukal dengan minima 20pasang sahaja..

Nak jahit tudung, baju, seluar dan apa sahaja..

Semua boleh !!!

Bawa design
Bawa sample
Bawa material

Tak ada sample?
tak mengapa !!!!

Para pekerja kami adalah mereka yang berkelulusan Fashion Textile juga amat terlatih.

Mereka mampu memberi khidmat nasihat seperti design dan material yang lebih sesuai.

➽ Apa tunggu lagi
➽ Apa tangguh-tangguh lagi
➽ Kita buat brand sendiri

Kita punya kita control!!!

Masa itu EMAS

Jom !
Jom !!
Jom !!!

☛ Mohon tel kami untuk temujanji 03-5103 8583

☛ Nak cepat, tanya sahaja di wasap..
☛ http://www.wasap.my/+6010-9285344

☛ Mohon pm atau email ke blackredsec28@gmail.com

Kami jahit kualiti butik kilang.

Kualiti adalah jaminan kami!

Jemput datang ya.

Kami tunggu ya!!!